Свидетелски показания разкриват, че разследваният за смъртта на таксиметровия шофьор снощи в

...
Свидетелски показания разкриват, че разследваният за смъртта на таксиметровия шофьор снощи в
Коментари Харесай

Нов свидетел направи пълен обрат с убийството на таксиджията в София

Свидетелски показания разкриват, че разследваният за смъртта на таксиметровия водач нощес в столицата, не е предизвикал сбиването, оповестява bTV.

Инцидентът е зародил към 18:30 часа, когато таксиметров автомобил влиза в еднопосочната улица " Хъшове ", по която се движи различен лек автомобил, ръководен от жена.

Свидетелят е допълнил, че пасажерът ѝ се обръща към таксиметровия водач и му изяснява, че се намира в нарушаване. Това предизвика водачът на таксито, който излиза от автомобила и по този начин се стига до разпра сред двамата мъже. Минути по-късно младата жена паркира автомобила на тротоара, с цел да направи място на таксито и двете коли да се разминат.

Според очевидеца в този миг върху приятеля ѝ се нахвърлят няколко други непознати мъже, които са извикани от таксиметровия водач. Според очевидци най-малко трима или даже четирима мъже са нанасяли голям брой удари върху младежа, чието лице било окървавено.

Свидетели на сбиването стават гости на намиращия се в непосредствена непосредственост ресторант. Няколко мъже, гости на заведението, се пробват да прекратят побоя, викат и полиция. Едва след идването на полицията очевидците виждат, че таксиметровият водач, който е почнал спора, е паднал на тротоара.

Припомняме, че по данни на Министерство на вътрешните работи арестуваният мъж има престъпна демонстрация за шофиране след приложимост на алкохол.

От вътрешното министерство оповестиха, че работят по две версии, само че не дадоха повече информация по случая. Софийска градска прокуратура заяви, че са повдигнали обвинявания на 23-годишния мъж, нанесъл побоя. Той е арестуван за 72 часа. Предстои да бъде взето решение по отношение на мярката за неотклонение на обвинения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР